Welkom bij bakker's Lunchcafé!

Eerlijke en verse kwaliteitsproducten

Op onze kaart vindt u een grote diversiteit aan producten uit de omgeving. Zo levert ‘Nijstad De Echte Bakker’ uit Oosterwolde ons brood en vindt u een grote diversiteit aan speciaalbieren uit de omgeving. Denk aan Maallust uit Veenhuizen en De Heer’n van Stellingwarf uit Wolvega. 

Afhalen of thuisbezorgen

Bakker's Lunchcafé bij u thuis!

De heerlijke gerechten en dranken op onze kaart zijn beschikbaar om af te halen of te laten thuisbezorgen! Omdat ons terras en restaurant weer open zijn lukt het ons niet altijd om te bezorgen, afhalen kan altijd! Neem contact op en we kijken wat mogelijk is! 06-54978770

Bakker’s Lunchcafé werkt met plaatselijke producten. Zo vindt u bij ons producten van de lokale bakker, slager en groenteboer. Lekkere verse streekproducten van kwaliteit. Koffiebonen geselecteerd op smaak en afkomst voor een heerlijk bakje koffie. Voor de borrel speciaalbieren uit de regio met een aanvulling van bekendere bieren, of een wijntje in diverse soorten, voor ieder wat wils!

Wilt u langs komen?

Doe de checklist:

Heeft u één of meerdere vragen met ‘ja’ beantwoord, maak dan geen afspraak of annuleer de afspraak. 

Over ons

Aangenaam!

Mijn naam is Stefan Bakker, trotse eigenaar van Bakker’s Lunchcafé in Oosterwolde. Momenteel werken we hard aan het realiseren van Bakker’s Lunchcafé in BusinessCenter Oosterwolde. 

Rond mijn 16e ben ik in het HORECA-vak gerold en besmet geraakt met het HORECA-virus. Na de afgelopen jaren een uitstapje te hebben gemaakt, ben ik terug bij mijn grote liefde: HORECA.

In het voorjaar van 2020 zal Bakker’s Lunchcafé openen in ‘BusinessCenter Oosterwolde’.  De keuze is gevallen op deze locatie omdat dit een uniek concept is voor de zakelijke markt, met bedrijven inpandig en bij de winkelboulevard bied dit veel mogelijkheden. 

Ik kijk uit naar de opening van mijn lunchcafé, samenwerking met de lokale ondernemers en om Oosterwolde nóg een stukje bruisender maken.

Graag tot snel!

Stefan Bakker

Bakker's Lunchcafé

Met Bakker’s Lunchcafé gaat de HORECA-droom van eigenaar Stefan Bakker in vervulling. Een lunchcafé met eerlijke, verse en kwaliteitsproducten uit de regio. BusinessCenter Oosterwolde is het decor van Bakker’s Lunchcafé. 

Hoewel Bakker’s Lunchcafé zich in hét bedrijfscentrum van Oosterwolde bevindt, is het lunchcafé voor iedereen toegankelijk. Op zoek naar een lunch voor of na het winkelen? Wij staan voor u klaar met een lunch- en drankenkaart met lokale kwaliteitsproducten. 

Bakker’s Lunchcafé werkt met plaatselijke producten. Zo vindt u bij ons producten van de lokale bakker, slager en groenteboer. Lekkere verse streekproducten van kwaliteit. Koffiebonen geselecteerd op smaak en afkomst voor een heerlijk bakje koffie. Voor de borrel speciaalbieren uit de regio met een aanvulling van bekendere bieren, of een wijntje in diverse soorten, voor ieder wat wils! Tijdens de borrel is er natuurlijk ook een mogelijkheid voor diverse gezonde en ongezonde snacks.

Zalen huren

Zoekt u een zaal voor uw presentatie, bijeenkomst of vergadering? Dan bent u bij Bakker’s Lunchcafé aan het juiste adres! U vindt een tweetal vergaderzalen in het BusinessCenter met alle benodigde faciliteiten. 

De vergaderzalen zijn effectief en op professionele wijze ingedeeld, met faciliteiten als een beamer, voldoende tafels en stoelen en gratis internet. Daarnaast verzorgen wij uw koffie, lunch en/of borrel. Wij zorgen ervoor dat u zich volledig kunt focussen op uw presentatie, bijeenkomst of vergadering. 

Meer informatie? Neem gerust vrijblijvend contact op! 

Arrangementen

Wij zorgen er graag voor dat u zich optimaal kunt focussen op uw project, bijeenkomst of vergadering. Daarom bieden wij de onderstaande arrangementen aan.

Contact

Openingstijden